Katalog med föremål från sin tid

Denna katalog har numera ny ägare och kommer att flyttas inom kort. Det går därför inte att köpa några föremål just nu, men kontaka HK Antik i Malmö via deras hemsida http://hkantik.se eller ring butiken på tel 070 – 145 19 93. Det finns tusentals intressanta objekt att fynda.


Vi säljer ditt föremål åt dig| •••

Lämna in ditt objekt genom kommissionsförsäljning
Vit stol med omklädd dyna

Kommission innebär att vi säljer ditt föremål åt dig och tar en kostnad för det. Det kostar dig ingenting om vi inte lyckas sälja det. Vi ställer ut ditt föremål i vår lokala butik och i vår internet-katalog. Föremålet optimeras för att hittas på Google på olika språk, samt exponeras via Facebook och annan social media.

Föremålet skickas också till vårt register där våra kunder bevakar och söker efter specifika objekt.

I provisionen ingår försäkring, ansvar, fotografering, emballage, frakthantering och kundsupport när kunder ställer frågor via nätet och på plats i butik. Vi gör även en översyn så att föremålet blir rent och ser bra ut. Läs igenom vårt Kommissionsavtal för mer information.

Du får naturligtvis mer ut av dina saker om du säljer dem själv men du slipper bry dig om många moment såsom returfrakter, betalning, packa och lämna in, samt arbetet med att presentera ditt objekt.

Över 10 000 tar vi aldrig mer än 10 procent

Ett föremål som är värt 10 000 eller mer tar vi aldrig mer än 10%. Provision för objekt som understiger detta värde, räknas ut progressivt och blir större ju mindre föremålet kostar. Se katalogens Kommissionstabell.

För att vi ska kunna ta emot ditt föremål måste prisbilden vara realistisk. Det finns möjlighet att föra en dialog under tidens gång och eventuellt justera kostnaderna beroende på intresset.

Din varukorg

Currency conversions are estimated and should be used for informational purposes only.

Please wait, we are processing your request